Eigenlijk ben ik mijn hele leven al bezig met ontwerpen. Mijn vader was meubelmaker, dus de genen hebben zijn werk gedaan. Bij het kiezen van een HBO studie moest het dan ook wel de creatieve kant worden. Na en tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met standbouw. Iets mooi creeeren, met een duidelijk communicatie functie en dan ook nog in 3D. Met name het feit dat je creatie ook echt gebouwd wordt geeft toch echt wel een kick!

 

Naarmate ik meer de kans kreeg me te ontplooien als standbouw ontwerper, werd ook duidelijk wat mij het meest aanspreekt. Marketing doelstelling omzetten in standbouwconcepten, die functioneel zijn en aantrekkelijk ogen. Creative concepten bedenken,  maar wel realistisch en met de doelstelling van de klant altijd in het achterhoofd. Meerjarige concepten zijn een extra uitdaging, waarin ik inmiddels een ruime ervaring heb.

 

Maar ook het grafische ontwerp, dat in de opleiding en tijdens mijn stage altijd aanwezig zijn geweest, zijn een uitdagende afwisseling in mijn werk. Kleine huisstijlen met bijbehorende websites projecten zijn terug te vinden in mijn portfolio. En precies tussen het grafische werk en de standbouw/interieur in zit de bewegwijzering. Altijd realistische inzichten nodig om iets noodzakelijks zo attractief mogelijk te maken.

Jolanda ter Linde-Flims

Ik werk samen met:

Op het gebied van conceptontwikkeling en ontwerp van interieur en standontwerp is het altijd fijn te sparren met collega's en in drukke tijden de klanten te blijven bedienen. Samen met Vorm&Inhoud werken we aan projecten, en zorgen we er voor dat we altijd klaar staan voor onze klanten!

© 2012 MC WORX all rights reserved

MC WORX

Project van de aflopen 2 jaar op het gebied van beursstands, interieurontwerp, bewegwijzering en huisstijl ontwerp. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in (responsive) websites en aktiesites